Chorizopasta
Nopea, helppo ja herkullinen ruoka vaikka arki-iltojen kiireisiin. Ja ne värit ja tuoksut!
Chorizopasta
- noin 250 g pennepastaa
- 200 g chorizomakkaraa
- 1 punasipuli
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 2 valkosipulin kynttä
- 1/2 punainen chili
- 1/2 nippua persiljaa
- 3 keltuaista
- 1 rkl öljyä paistamiseen
- ripaus suolaa ja pippuria
Keitä pasta kypsäksi. Viipaloi chorizomakkara, leikkaa punasipuli renkaiksi ja paprikat reiluiksi lohkoiksi. Laita pannulle öljyä ja paista makkaroita sen aikaa, että niistä alkaa tihkua nestettä. Lisää pannulle sipuli ja paprikat, ja anna niiden hautua alhaisella lämmöllä noin 5-7 minuuttia. Sekoita välillä ettei seos pala pohjaan. Lisää loppuvaiheessa pieniksi pilkottu chili ja valkosipulimurska. Kaada sekaan kypsä pasta sekä keltuaiset, joista olet rikkonut rakenteen ennen sitä. Lisää tarvittaessa vähän suolaa ja pippuria ja sekoita. Lisää päälle persiljasilppu ja herkuttele.
Follow my blog with Bloglovin
Kommentit
Lähetä kommentti